Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.woodandstoneaccessories.gr:


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.woodandstoneaccessories.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποιο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης WOOD & STONE που εδρεύει στο 10ο χιλιόμετρο οδού Λευκάδας-Βόνιτσας, 30002 Άγιος Νικόλαος. Τηλ.: +30 26430 41 838 ΔΕΥ. έως ΠΑΡ. 10:00-17:00 και ΣΑΒ. 10:00-15:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.woodandstoneaccessories.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής:
1. Με χρήση της υπηρεσίας PayPal.
2. Με Τραπεζική Κατάθεση στον λογαριασμό:
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR6001724540005454057129921

ΤΡΟΠΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος γίνονται με Courier με χρέωση €5 ανά παραγγελία.
Για παραγγελίες από 50€ και άνω, ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους, η μεταφορά είναι εντελώς δωρεάν.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.woodandstoneaccessories.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 26430 41 838. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη αγοράς.
Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
10ο χιλιόμετρο οδού Λευκάδας-Βόνιτσας, 30002 Άγιος Νικόλαος.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.woodandstoneaccessories.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία WOOD & STONE αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.